TidskrifterPrenumerationKontakta
kundtjänst
WWI

Letar du efter en tidskrift inom ett visst område?
Låt WWI hjälpa dig !
Med hjälp av vår databas, där vi idag har uppgifter om över 37.000 tidskrifter och CD-ROM, kan du ofta få svar direkt i telefon. Vi kan också erbjuda dig 121 olika ämnessorterade kataloger, som gratis står till ditt förfogande som WWI-kund.
Vårt newsletter "Nyheter från WWI" ger dig fyra gånger per år utförlig och varierad information om vad som är nytt bland tidskrifter och CD-ROM från hela världen.

Innehållet i den information du och dina kollegor läser är av stor vikt för hur Ni löser era uppgifter på bästa sätt. Innan tidskriften/CD-ROM-skivan ligger på ditt bord måste många frågor lösas:

  • Var hittar jag rätt tidskrift, rätt CD-ROM ?
  • Hur beställer jag ?
  • Hur betalar jag ?
  • Vilket pris ?
  • Var finns utgivaren ?
  • Vilket språk skall jag använda ?
  • Vad gör jag om det blir problem med mitt abonnemang ?

Dessa och många andra problem löser du enkelt genom att låta WWI bli din enda kontakt med all världens tidningar och tidskrifter. Du får informationen, vi tar hand om administrationen!


HUR VI LÖSER DINA PRAKTISKA PROBLEM

Här finner du några sätt att förenkla allt det praktiska arbetet runt dina prenumerationer med WWI:s hjälp.

BeställningarFörnyelseBetalningKommunikationÖverblickTidskrifter

Smidiga beställningsrutiner. Som WWI-kund räcker det med att du kontaktar oss med dina önskemål. Vi sköter om beställning och betalning till utgivaren. Från oss får du snabbt en orderbekräftelse, där du lätt ser att allt stämmer. Krångligare är det inte! Vår kundtjänst är alltid redo att ta sig an just din fråga.

Enkel förnyelse. Vi bevakar dina abonnemang och förvarnar dig i god tid innan det är dags att förnya prenumerationen. Våra påminnelser kan ställas upp så som du vill ha dem för att arbetet hos dig skall gå utan problem. Ändringar och tillägg gör du direkt på blanketten. Inga konstigheter!

Bekväm betalning. Som WWI-kund behöver du inte hantera och kontrollera mängder av fakturor från olika utgivare. Vi fakturerar dig i svenska kronor i anslutning till det kvartal prenumerationen startar. Du vinner minskade administrativa kostnader, och får överblick och säkerhet.

Enkel kommunikation. Med WWI behöver du bara en enda kontakt för att lösa alla dina prenumerationsfrågor. Du behöver inte längre hålla reda på massor av adresser, telefonnummer och andra uppgifter. WWI sköter alla dina kontakter med förlagsvärlden.

Överblick. WWI håller ordning på alla dina prenumerationer. Du vet i varje ögonblick vilka prenumerationer som går vart, vilka perioder de löper på och hur mycket det kostar. Enkelt, smidigt och säkert!


Kommunikation med tidskriftsvärlden